FAQ items aan het laden...
BOEK2020-12-04T17:49:28+01:00

“Tussen het businessleven en de sport bestaan enorm veel parallellen. Het boek Birdie Leadership is een prachtig en creatief voorbeeld van hoe “golf­fundamenten” je leiderschap kunnen inspireren. Het start met de visie, de missie (vlag), omringd zijn met talentvolle medewerkers met het juiste DNA in lijn met de cultuur van het bedrijf (“de juiste club op het juiste moment”). Het gaat over concentratie en doorzettingsvermogen. Succesvol leiderschap is immers een permanent herbeginnen, zoals de weg naar een lagere handicap ook een lange weg is. Last but not least gaat het ook over motivatie en plezier, anders zou leiderschap snel saai worden. Birdie Leadership is een inspirerende en verfrissende manier om je dagelijkse managementstijl te optimaliseren.”

Michel Georgis , Executive Vice President Human Resources Proximus

Birdie Leadership should be mandatory for every leader (Audrey Candau, global marketing manager Baxter)

Vanuit een passie voor authentiek en duurzaam leiderschap én voor de golfsport is dit boek Birdie Leadership tot stand gekomen. Oorspronkelijk uitgegeven door Witsand Uitgevers en Kluwer (263 pagina’s)
Doelgroep:
Iedereen in een leidinggevende rol
Talen:
Nederlands en Engels
Prijs:
Nederlands: 19,95 euro + verzendingskosten 5 euro (Benelux)
Engels: 24,95 euro + verzendingskosten 5 euro (Benelux)
Bestellen?
Graag een mailtje met vermelding van de taal (NL of Eng) en het aantal boeken naar rudi.francken@birdieleadership.com.
E-book:
Wens je al even kennis te maken? Vraag dan je compacte e-book aan via rudi.francken@birdieleadership.com
Extra:
Samen met dit boek komt een digitaal werkboek. In dit boek staan praktische oefeningen en tips. Ook vind je al de links terug waarnaar in het boek wordt verwezen.

BLOG: MIND YOUR BRAIN

LEES ALLE BERICHTEN
Ga naar de bovenkant